Friday, May 4, 2012

~My Collections~

Assalamualaikum..halo rakan blogger!..hee
lama sy xupdate blog..huhuhu..kalau rumah kna tinggal boleh
bersawang jadinya..hewhew..

okeyh, takpe..sekarang saya datang nak kemas-kemas dan ada serba sedikit benda nak share..hee..
bukan apa, sibuk keja & full dengan aktiviti harian..(kunun)..hahaha..
today is 4th May..huhu..
uiiii...xsangka, dah bulan Mei rupanya..huhu..

ok, berbalik kepada title di atas..hehe..
selama sy dh berkerja di Labuan, Malaysia nie..dah timbul satu habit beli 1 benda
yg sekarang agak famous orang pakai..iaitu...shawl..huhu..
ntah la, nk kata sy salu pakai xjugak..kadang-kadang je..tu pun time rajin..
sebab saya lebih suka pakai tudung bawal..xbanyak kerenah nak pakai..hihi..
bukan ape, asal tngok je online jual shawl mudahnye mata nie tertarik, mesti nk beli..huhu..
nasib la sekarang boleh kawal..haha..
kalau x, boleh bukak butik kot..hahaha..
tapi ada niat nk beli shawl jenis pashmina pulak..haha..
bak kata kazen sy, mentang2 dh keja n pakai duit sendiri, sukahati je nk beli..haha..
pic bawah nie shawl2 tu..shawl yg simple je..yg bling2 xsuka plak..
yg penting senang nk pakai..hee..

Shawl Cotton

Shawl Cotton 

Shawl Pashmina

Shawl Material Jojet/Chiffon


nh, tu je la koleksi shawl skrg nie, hari tu aunty ada beli sehelai lagi dri KL, blom pakai lgi..hee..
tu baru shawl..tudung bawal blom termasuk lagi..haha..
next time saya upload gmbr tudung bawal pulak ok, mcm2 kaler ada..haha..yg pasti bukan warna 
yang terang benderang..

okeyh, sekian sahaja dari saya untuk kali ini..jumpa lagi di lain masa yer..(mcm dialog pengacara pulak)
wakakaka..jgn nk perasan sangat la nieysah..haha..
ok, bha..salam.. ;p

No comments:

Post a Comment