Tuesday, September 18, 2012

mY craft felt handmade (^_^)

Assalamualaikum & selamat pagi... :)
Just nk update ringkas2 sj..hehe..
okeyh just nk update psl kraf felt sy yg baru bermula..
Wanna see it..tadaa.....
Love keychain

Keychain Alphabet & Name
testing yg pertama dan seterusnya..
yg atas tu sy buat utk my cuzzie n yg bwh tu my cuzzie jugk n kawan dia..hee..
akan open order kalau mdapat sambutan hangat..#cehh
tpi utk yg dekat2 area sy sekarang je..
kalau nk by pos tu..belum dapat..transport xda ma..
sy ada kaki sj mau jln..keta blum..bas awam adalah..haha
g pun sy masih bekerja jugk ini just for my part-time hobies..
okeyh..itu sahaja..sekian terima kasih..

p/s: My craft felt business in progress..muahaha..
abaikan pengguna ayat yg x betul..asal phm saja..hihihi :D

Thursday, September 13, 2012

Tiada Duka Yang Abadi Di Dunia ~by Opick

Tiada duka yang abadi didunia
Tiada sepi merantaimu selamanya
Malam kan berakhir, hari kan berganti
Takdir hidup kan dijalani

Tangis dan tawa nyanyian yang mengiring
Hati yang rindu tanda cinta dijalan-Nya
Namun ku percaya hati meyakini
Semua akan indah pada akhirnya


Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini


Waktu berputar rembulan dan matahari
Bunga yang mekar akan layu akan mati
Malam kan berakhir, hari kan berganti
Takdir hidup kan dijalani


Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini


Andai bisa ku mengulang
Waktu hilang dan terbuang
Andai bisa perbaiki segala yang terjadi
Tapi waktu tak berhenti
Tapi detik tak kembali
Harap ampunkan hamba-Mu ini
Harap ampunkan hamba-Mu ini