Tuesday, October 1, 2013

Nak join contest!!

Assalamualaikum dan selamat malam warga blogger sekalian..hihihi
agak lama jugak saya meninggalkan dunia blog ni ya..
Since, streamxy kna bawak lari oleh abang dan line broadband yang agak lambat macam siput..opssss..sorry ya broadband..ekeke..
Anyway alhamdulillah, broadband dh balik ke rumah semula dan baru boleh guna 3 hari yg lepas..hehe

Oppss..agak panjang pulak pendahuluan yg entah apa-apa di atas itu..
Okeyh..berdasarkan tajuk yg tertera di atas..hehe..
petang tadi check emel yahoo..maka terbacalah satu emel dari Sus n Felt product yg mahu mengadakan photo contest 2013 yg berunsurkan felt craft..
so, makanya...saya tertarik hendak join..hihi..kebetulan saya juga tgh aktif berkraf ketika ini..hihi
Emm..tapi keaktifan saya berkraf tak semaju krafter-krafter yg ada kat Malaysia ni..just sebagai hobi dan pendapatan sampingan sahaja..hehe..

Rasa-rasanya..mungkin saya akan emelkan pic ini utk contest..


sekadar untuk mencuba nasib dan suka-suka..hehe..
semoga rakan-rakan yg join contest ini berjaya jugak..hihi..

sekian sahaja dari saya..Assalamualaikum ( ^_^)

No comments:

Post a Comment