Saturday, December 22, 2012

Addict With Accessories

Assalamualaikum semua..
*uhukk2* batuk..sbb tiup habuk tebal sangat..
Adohei..berbulan sy tinggalkn blog sy nie..
bz katanyer..*bz la sgt!..haha
Okeyh..terima kasih kepada yg sudi mgunjung yer..
walaupn entry2 sy nie tak la menarik pn..hoho

Okeyh berbalik pada title yg saya buat tu..
tadaaa..hehehe ;)

black & white necklace
*ambik kt google* :p


ntah..sejak dua menjak nie...aku tertarik dgn benda accessories mcm nie..
emas tu mmg la kn..haha..
tpi yg suka tengok rantai yg biasa2 tu + panjang2..hehe
mgkin sbb pengaruh kazen saya kot..tu yg suruh makin minat..haha
hari tu saya ade beli 2 necklace dgn kazen aku..
actually kazen saya cari utk dia pakai majlis dinner gitu..
senang sikit nanti kn..xyah pinjam kt org lain..sendiri dh ade..kn?

nie haa..kami beli hari tu..
murahh..xsampa pn 10hinggit..ekeke :p




saya suka necklace ni sbb harga dia berpatutan n xmahal mcm rantai emas tu..hehe
dan satu lagi, xyah pikir psl kna ragut..hahahaha..
sebab buat dari manik ja pn..kihkih..
saya pulak teringin nk buat sendiri..tpi nk cari bahan tu yang malas..hahaha
ohhyaa...saya ada perangai pelik sikit..haha
nk tahu..hehehe..perlu ke bgi tahu.. *soalan nie aku soal jwb dgn diri sendiri je*
yang peliknya..saya suka beli..tapi, ntah bila saya nk pakai..
tak pakai pn..mbeli bukan main semangat..nak pakai tu tak..haha
membazir je kn?..tpi saya suka kumpul..hahaha..
sekarang baru satu tu je la..yg saya ada..n then satu gelang ms jln di kk tahun lepas..
dan..mungkin akan mbeli lagi sekiranya menemui kaler yg lawa..kahkahkah..

emmm..ok2..beta mau berundur diri dahulu..sbenarnya,beta tgh keja..
n ttba idea nie muncul..n kbtulan lama xupdate blog..huhu..
okay..sekian shj entry kali nie..daaa..salam :)

1 comment:

  1. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    ReplyDelete