Friday, November 4, 2011

Salam AidilAdha

Salam semua..lama tak update blog..malas + xda bnda nk dicurahkan..hee..
walau ape2 pun skrg dh in November 2011..wah..dh setahun saya keja n stay di Labuan ini..
sekejap je masa berlalu..
n x lama lagi umat Islam akan menyambut AidilAdha yg bberapa hari ja lagi kaN..
so..
SELAMAT MENYAMBUT AIDILADHA
kepada semua Umat Islam sekalian..
semoga segala pengorbanan kita akan di redhai oleh Nya..amin..




semalam hantar cousin2 pegi airport..waaa..rasa nk ikut balik jugak..huhu..
tp..xpe la..nextweek pun saya balek jugak..heee..see me at bumi kenyalang yg tercinta..hee..

hurmm..xsabar nak balik Miri n kampung halaman nie..
nk jumpa sanak saudara,kaum keluarga, sahabat handai n warga kampung..cehh..
hahahaha..
yang paling x sabar nie,nak rasa n makan lagi nasi lelapan made of miri n
sponsor by Kakak Jezz..hihihihihihi..

nk tahu nasi lelapan tu cam mana rupa dia,
nie hahh pic dier...




n pic bawah nie di mana lokasi makanan di atas ada..
heee ;p



so, sape rasa nk makan nasi lelapan tu..datang lah sini..hee

then lastly sy nk ucapkan sesuatu
too BELOVED COUSIN sekalian,
SELAMAT BERCUTI n ENJOY YOUR HOLIDAY
yang sudah bercuti tu..n jgn lupa bagi something or makan2 kalau sy balik nanti..

ok tu ja..bai..salam..hee..

No comments:

Post a Comment